Palvelut

Sisustus- ja pihasuunnittelu

Yritykseni tarjoaa sisustus- ja pihasuunnittelua, sekä pihaprojektien toteutuksia "avaimet käteen" periaatteella yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa, juuri sinun toiveiden pohjalta. Käytössäni on myös Archicad 3D mallinnosohjelma. Sen avulla pääset  tutustumaan esimerkiksi miltä valmistuva kotisi näyttää 3D:nä. Ohjelmalla pystytään myös havainnollistamaan erittäin hyvin suunnitellun tilan värimaailmaa ja pintoja. Terassit ovat tärkeä osa pihasuunnittelua ja ohjelman avulla voimme suunnitella juuri sinun tarpeita vastaavat kokonaisuudet.

Kauttani saat myös laadukkaat kotimaiset perenna- ja pensastaimet, sekä tarvittaessa ammattipuutarhuripalvelut. Pihanrakennusurakat voidaan myös räätälöidä toteutettavaksi ylläpitosopimuksin. Sisustussuunnittelussa autan tarvittaessa projektin toteuttamisessa alusta loppuun saakka.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvällä suunnittelulla saat lisätilaa, säästät aikaa ja turhia kustannuksia. Hyvin hoidettu koti ja piha nostavat kiinteistön arvoa, sekä luovat viihtyvyyttä. Yrityksen tilat ovat yksi tärkeimmistä käyntikorteista. Olipa siis kyseessä iso tai pieni projekti ota ihmeessä yhteyttä!

 

 
 

Ota yhteyttä

Riikka.jpg
 
Nimi
Nimi