SISUSTUSSUUNNITTELU

RR SIsustus ja piha Oy – yksilöllistä ja ammattitaidolla toteutettua suunnittelujälkeä sinun kotiisi

Tarjoan monipuolista kotien sekä yritysten sisustussuunnittelua, josta löytyy kokonaisnäkemystä ja raikasta otetta. Hyvin suunniteltu koti on paitsi kaunis katsoa, myös kätevä käyttää ja viihtyisä asua. Huolella tehty sisustussuunnittelu nostaa kotisi arvoa ja antaa vanhemmallekin tilalle uutta elämää ja ilmettä. Kaikki sisustussuunnitteluni tehdään aina niin että kokonaisuus on toiveidesi, tyylisi ja toisaalta myös rakennuksen itsensä näköinen.

Sisustussuunnitteluni on kokonaisvaltaista ja se kattaa tarvittaessa kodin niin sisältä, kuin ulkoakin. Pintojen ja värien lisäksi siihen kuuluu kotisi kokonaisuuden pohtiminen, jossa hyvällä suunnittelulla saat lisätilaa ja säästät sekä aikaa että turhia kustannuksia.

Sisustussuunnittelussa pääset heti prosessin alkuvaiheessa mukaan. Käytössäni on Archicad 3D-mallinusohjelma jonka avulla voin jakaa kotiisi liittyvät ideani kanssasi 3D-mallina. Näin pääset näkemään millainen kotisi lopputulos tulee olemaan, ennen kuin ensimmäistäkään muutosta on tehty. Lähetän myös 3D-mallinnoksesta linkin niin, että voit katsella suunnitelmaa puhelimeltasi tai tietokoneelta.

Sisustussuunnitteluun kanssani kuuluu 3 tapaamiskertaa. Näistä ensimmäisellä kerralla käyn kartoituskäynnillä kohteessa ja valokuvaan sen suunnittelua varten. Toisella kerralla käymme luonnokset sekä suunnitelmat läpi ja tarkastelemme kokonaisuutta.

Suunnitelmien ollessa valmiina teen ohjeistuksen työmaalle ja pyydän yhteistyökumppaneiltani tarjouksen tehtävästä työstä. Tässä vaiheessa myös toteutettavan työn hinta-arvio on selvillä.

Vastaan tarvittaessa työn toteuttamisesta aina ensisilauksesta viimeiseen viilaukseen asti niin, että sinä saat unelmiesi kodin täysin valmiina.

Kotien lisäksi sisustan ja suunnittelen myös muut tilat vaikkapa yrityksellesi. Yrityksen tilat ovat yksi sen tärkeimmistä käyntikorteista, joten niiden käytettävyyteen ja viihtyvyyteen onkin syytä käyttää aikaa ja huolellisuutta. Minulta saat monipuoliset ja jokaiseen tyyliin sopivat sisustussuunnitelmat, jotka välittävät yrityksestäsi juuri haluamasi vaikutelman.

 

Ota yhteyttä ja suunnitellaan kotiisi sinun näköisesi sisustus yhdessä! 

Ota yhteyttä

RR Sisustus ja piha Oy toteuttaa sinun tyyliisi sopivat sisustus- ja pihasuunnittelun sekä pihaurakoinnin ratkaisut ammattitaidolla ja näkemyksellä aina ensisilmäyksestä loppusilaukseen asti.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinun unelmiesi koti ja piha!

Suunnittelutyöt nyt myös Etelä-Suomen alueella.

Yhteystiedot 

RR Sisustus ja piha Oy
Riikka Forsell
Potkantie 84 82220 Niittylahti, Joensuu
 ratkaisu@ratkaisuriikka.fi  044 026 0045
Y-tunnus 3001670-8

Copyrights: RatkaisuRiikka 2018

Tietosuojaseloste

crossmenu