PIHASUUNNITTELU

RR Sisustus ja piha Oy -Kauniit ja toimivat pihat pihasuunnittelun avulla

 

Tarjoan kattavat pihasuunnittelun palvelut ammattimaisesti toteutettuina kaikenlaisille kodeille ja pihoille. Hoidan pienet ja suuret urakat aina pihan yksityiskohdista kokonaisvaltaiseen muodonmuutokseen asti. Toteutan yhdessä luotettavien yhteistyökumppanieni kanssa vaikkapa terassit, kulkuväylien uudelleenrajaukset, kivien, laattojen ja pintojen valinnat sekä asennukset. Lisäksi tarjoan kaiken muun mitä pihasi uusi ilme kaipaa.

Pienetkin muutokset voivat vaikuttaa suuresti pihasi ja sitä kautta koko kotisi ulkoasuun. Yksilöllisen pihan suunnittelu alkaa kanssani maaperään, tonttiin ja asemapiirrokseen tutustumisella, jonka jälkeen laadin teille suunnitelman tehtävästä työstä. Varmistan aina, että tehtävä muutos sopeutuu pihan ympärillä olevaan luontoon ja tietysti istuu yhteen rakennusten ulkonäön kanssa.

Ennen urakan aloittamista jaan ideani kanssanne 3D-mallina, josta pääsette tarkastelemaan miltä kokonaisuus tulee näyttämään, ennen kuin ensimmäistäkään kiveä on siirretty. Lähetän myös 3D-mallinnoksesta linkin niin, että voit katsella suunnitelmaa puhelimeltasi tai tietokoneelta.

Pihasuunnitteluni tuloksena saatte suunnitelmat tehtävää työtä varten ja tarvittaessa tarjouksen urakan hinnasta. Tämän jälkeen toteutan pihan muutokset yhdessä sovitun suunnitelman mukaan yhteistyökumppanieni kanssa.

Talviaika ei ole minulle este pihasuunnittelun tekemiseen. Talvisin voimme tehdä pihasuunnittelua asemapiirrosta apuna käyttäen.

Tarjoan myös laadukkaat kotimaiset pensas- ja perennantaimet pihaasi. Taimille annamme kasvuunlähtötakuun.

SUUNNITTELUTYÖT NYT MYÖS ETELÄ-SUOMEN ALUEELLA!

Ota yhteyttä

RR Sisustus ja piha Oy toteuttaa sinun tyyliisi sopivat sisustus- ja pihasuunnittelun sekä pihaurakoinnin ratkaisut ammattitaidolla ja näkemyksellä aina ensisilmäyksestä loppusilaukseen asti.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sinun unelmiesi koti ja piha!

Suunnittelutyöt nyt myös Etelä-Suomen alueella.

Yhteystiedot 

RR Sisustus ja piha Oy
Riikka Forsell
Potkantie 84 82220 Niittylahti, Joensuu
 ratkaisu@ratkaisuriikka.fi  044 026 0045
Y-tunnus 3001670-8

Copyrights: RatkaisuRiikka 2018

Tietosuojaseloste

crossmenu